BONEA FIELD ( Corland x Nimmerdor )

De Elite-Sport merrie Bonea Field was inmiddels als zeer succevol met Lennard de Boer in het 1.45 springen. De Corland dochter komt uit een sterke moederlijn, moeder Ginea zelf Elite-Pref.-Prestatie liep zelf succesvol op 1.50 niveau, daarnaast is zij ook de moeder van oa. Whinny Jackson ggh. 1.60, Daddycool Go 1.60., Ness G Ninea 1.60, Crescendo-Go ggh. 1.45 en Ziesto Go ggh. 1.40. Verder komen uit deze moederlijn de 1.60 paarden Expofield & Altair.

Vader Corland komt uit de bekende Holsteiner stam nr. 104A, deze gaat rechtstreeks op Retina terug die tweemaal de Derby van Hamburg won.

Corland had zelf een indrukwekkende carrière met W.J. van der Schans. Op het EK bewees Corland bij de top van de wereld te behoren. Hij won beide kwalificaties met het beste landenwedstrijdresultaat en de snelste foutloze ronde in het jacht en in de finale werd hij 9e. Daarnaast behaalde hij o.a. de volgende resultaten: 2e GP Rotterdam, 4e GP Oslo en Den Bosch, 5e GP Bordeaux en Maastricht, 6e GP Helsinki, 7e GP Zuidlaren, La Baule en Calgary. Verder werd hij Benelux kampioen in Den Haag, 7e in de WB van Verona en 2e in de Sires of the World in Lanaken.

Nakomelingen van Corland presteren met succes op het hoogste niveau zoals bijv. Silvana. Zij was jarenlang een vaste waarde voor het Franse team en won Zilver op het WK in Kentucky en op het EK in Madrid. Zoon Apardi nam deel aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro en werd o.a. 3e in de Global Champions Tour van Chantilly. Corland werd met twee nakomelingen vertegenwoordigd op het WK 2014 in Normandië: Fardon en California. De volgende nakomelingen waren hooggeplaatst: Andretti S werd 2e in de WEF Challenge en 9e in de GP Wellington, Hortensia van de Leeuwerk won in Mexico de GP Otomi en was 7e in de GP Coaexpan. SF Ariantha werd 6e in de Grote Prijs Wellington en won in 2015 de GP Tryon. E Unanime de la Haie won de GP van Thermal en was 8e in de GP Langley en Coco Rico werd 5e in de GP van Courland.

VDL Torlando kwam met amazone Callan Solem al in meer dan 100 Grote Prijzen in Amerika aan de start en was hierin 49 x geplaatst.

Bacardi VDL won met Jos Lansink Zilver op het WK voor 7-jarige springpaarden in Lanaken 2013 en is nu internationaal succesvol onder Jannika Sprunger.

Meer succesvolle Grand Prix paarden afstammend van Corland zijn: Alpha VDL, Aplicatia, Boca Upgrade, Bonea Field, California, Cavarola, Centre Ice, Cortender, Corjulana, Corlantos, Dancing Queen, Mezzaluna Tok, Rocksina VDL Sensation, Tersina, World Wide, Zarco, Zorland, etc. Corland drukt zijn stempel in de fokkerij mede door zijn best fokkende preferente en prestatie merries. Corland is vader van meerdere goedgekeurde zonen.

Corland wordt internationaal gewaardeerd en heeft hoge indexen bij de verschillende stamboeken.

Springindex Zweden: 148.
Springindex Duitsland: 153.
Springindex KWPN: 123.

Bonea Field is voor 2022 dragend van Zinelord ( Zinedream x Lou ( Lordanos ))