Cycloon R&D Z, Aangewezen KWPN 2022

Geb. 2019 - Schimmel - Stokmaat 1.2 m.
Chaccoon Blue x E Star x Numero Uno

Chaccoon Blue zoon Cycloon R&D Z heeft als moeder de halfzus van de Blom Cup-winnaar Jump Star SIH (v.Zirocco Blue VDL ). We hebben het hier over de Lottie-/Zottiestam. Uit deze familie zijn al vele internationale springpaarden gefokt zoals op het hoogste niveau Vindicat W, Amadeus, Woklahoma en Maybe Forever.

Vader Chacoon Blue behaalde onder zijn ruiter Philip Rüping meerdere plaatsingen in de wereldranglijsten van Kronenberg, Lanaken en Oldenburg bij een zware concurrentie, nadat hij zich daarvoor onder Philip Rüping meermaals in de kopgroep plaatste in de Youngster-tour van München, Neumünster, Paderborn en Opglabeek. Zijn onbegrensde mogelijkheden openbaarde Chacoon Blue reeds tijdens zijn verrichtingstest in 2014, die hij met het grandioze cijfer 9,4 voor springen afsloot. In 2016 veroverde hij, na de eerste overwinningen in de internationale Youngster-tour, nipt verslagen, de zilveren medaille tijdens het Youngster-kampioenschap in Warendorf. Chacoon Blue: springspecialist uit de moederlijn van Olympisch kampioen Askan!

De nakomelingen van Chacoon Blue weten inmiddels de aandacht te trekken in de internationale Youngster-tour, zoals de duur over de P.S.I.-veiling verkochte Chacoon’s Fly/Ann-Kathrin Brune, Chucky PS/Marcel Schneider, Cody/Jan Meves, Chacpillon PS en Billy Hepburn. Chacoothargos PS Old/Philip Rüping won zilver tijdens het Bundes- en Oldenburger Landeschampionat (5jr.). Chacoon vom Eigen CH won de finale van de Zwitserse kampioenschappen (5jr.). Coca da Boa/Hendrik Zurich behaalde zilver tijdens het Westfaal kampioenschap voor 4-jarige springpaarden. Corazon/Manuel Feige verzekerde zich van brons tijdens het Württemberger Landeschampionat (4jr.). In de fokkerij bracht Chacoon Blue inmiddels meer dan 15 gekeurde zonen, waaronder Chacoolue PS/Eiken Sato, de tijdens het Bundeschampionat als derde geplaatste Chacoon’s Fly PS/Patrick Stühlmeyer, de meervoudig winnaar van springpaardenproeven Cancun/Takashi Haase, de eveneens veelvuldig geplaatste Charmane als ook de eerste reservekampioen van de BWP-keuring, Spitfire V, en de Hannoveraanse premiehengst Carnegie. Met zijn dochter Charlize bracht hij de springkampioene van de Herwart von der Decken-Schau in Verden.

Pedegree:
https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2060250/cycloon-r-d-z