Olympia (Glock's Toto Jr x Ferro )

Olymipa is een gitzwarte dochter van Glock's Toto Jr., de eerste goedgekeurde zoon van de legendarische Totilas. Hij won in het voorjaar van 2014 met 86 punten het verrichtingsonderzoek in Ermelo, won de PAVO Cup 2015-16 en won twee jaar op rij de Hengstencompetitie in de klassen L en M. GLOCK's Toto Jr. overtuigt met een uitstekende ruime stap, zowel de draf als de galop zijn lichtvoetig, in balans en tenderen sterk bergopwaarts.

De moeder van GLOCK's Toto Jr., Desperada, is een dochter van Desperados, die twee zilveren medailles won bij de Europese kampioenschappen van Aken in 2015. Zowel de moeder alsook de grootmoeder van GLOCK's Toto Jr. hebben uitstekende merrieprestatietests in Duitsland afgelegd en werden door de testruiters beoordeeld met een 10,0 voor berijdbaarheid.

Moeder Vienna is een dochter van de legendarische Ferro uit de merrie Annabel, elite preferent prestatie van De Niro x Romancier. Annabel staat al jaren op de eerste plaats van de dressuurindex en is naast de moeder van onze merrie Lady Jane ( v. Apache ) ook de moeder van de goedgekeurde hengsten Chagall en Bretton Woods, van de aangewezen KWPN en AES goedkekeurde hengst Gaudi (v. Totilas) die naar de VS is geƫxporteerd, van de NMK merries Davigna (v. Wynton), Isabel (v. Totilas) en van de elite preferente Vienna en tweede bezichtigingshengst Aurum ,die succesvol in het ZZ-Zwaar wordt uitgebracht (beiden van Ferro). Ze is ook de moeder van Eva Lynn (v. Wynton) die eveneens succesvol is in het ZZ-Zwaar.

Vienna is naast de moeder van Olympia ook de moeder van de ggk hengsten Four Legends en van de kampioen van de hengstenkeuring 2019 Le Formidable (v. Bordeaux).