LADY JANE ( Apache x De Niro )

LADY JANE, 2016 ( Apache x De Niro )

Lady Jane, de reserve kampioen van de CK Gelderland in 2019, is een dochter van de Elite-Preferente-Prestatie merrie Annabel

Vader is de Ub40 zoon Apache welke in de top van de internationale Grand Prix liep met Emmelie Scholtens. De Keur - Preferente Apache is ook succesvol in de fokkerij met o.a. Gio van Charlotte Dujardin, Gaudi Vita van Joyce Heuitink, Ferrari STH van Jeanine Nekeman, Flanell van Veronique Roerink en Hot Chocolate van Esmee van Gijtenbeek. Een andere zeer opvallende nakomeling van Apache is de hengst Jovian, die in 2019 Wereldkampioen werd bij de vijfjarige dressuurpaarden.

Moeder Annabel, geb. 1997, elite preferent prestatie van De Niro x Romancier x Troublemaker x Courville staat al jaren op de eerste plaats van de dressuurindex en is naast de moeder van Lady Jane ook de moeder van de goedgekeurde hengsten Chagall en Bretton Woods, van de aangewezen KWPN en AES goedkekeurde hengst Gaudi (v. Totilas) die naar de VS is geƫxporteerd, van de NMK merries Davigna (v. Wynton), Isabel (v. Totilas) en van de elite preferente Vienna en tweede bezichtigingshengst Aurum ,die succesvol in het ZZ-Zwaar wordt uitgebracht (beiden van Ferro). Ze is ook de moeder van Eva Lynn (v. Wynton) die eveneens succesvol is in het ZZ-Zwaar. Via haar dochter Vienna is ze de grootmoeder van derde bezichtigingshengsten Endymion en Harvard en de goedgekeurde hengst Four Legends (alledrie van Wynton) en van de kampioen van de hengstenkeuring 2019 Le Formidable (v. Bordeaux).