VIVA AMORE PS ( Vitalis x San Amour I )

VIVA AMORE PS, 17 ( Vitalis x San Amour I )

Viva Amore PS is een dochter van de bekende en zeer strek verervende Vitalis uit de San Amour I dochter Serafina
De moeder van Serafina is de Fürst Romancier dochter Furtherdance welke naast Serafina ook de moeder is van de goedgekeurde hengst Go For Romance van Governor

Futherdance is een dochter van de zeer goed presterende Elite merrie en zesvoudige hengstenmoeder Gesina en is daarmee de volle zus van siegerhengst en Grand prix hengst For Romance I, de Prix St Georg en premie Hengst For Romance II, Bundeschampionat en PSI veilingprijsrecordhouder (1,3 miljoen) merrie Fasine OLD en de hengst Fürst Donnerhall PS. Verder is ze halfzus van Don Romance die 3de was op de Bundeschampionat, de kampioenhengst Feinrich, Despacito en de Britse Kampioensmerrie en P.S.G. geplaatst Best of All.

Gesina’s heeft ook een aantal zeer interessante kleindochters: kleindochter A la Fasine is de moeder van de gelicentieerde HP Valentino en de oldenburgse kampioensmerrie Fürstin Gesine PS is de moeder van de gelicentieerde Visino PS en Best of all leverde de Vice State Champion en Bundeschampionat vijfde Best of Mount St. John OLD.