CALLISTA ( Rubinstein I x Ramino )

CALLISTA, 1999 ( Rubinstein I x Ramino )

Callista is een dochter van Rubinstein I uit Carella en daarmee o.a. een volle zus van de goedgekeurde hengsten Rubin Star N en Ronaldo.

Vader Rubinstein I is een zoon Rosenkavelier is (groot,-) vader van vele staatspremiemerries en vele goedgekeurde (klein,-)zonen.
Moeder Antine is een volle zus van de Olympische dressuurpaarden Amon (7x Nederlands kampioen & 3x deelname aa Olympische Spelen) & Ahlerich (4x Europees kampioen, 2x Wereldkampioen, 2x een goude medaille individueel Olympische Spelen in Los Angeles en goude medaille met het Duitse team in Los Angeles & Seoul) , Antine's volle zus Adone leverde het Internationale Olympische dressuurpaard Rembrandt die 2 x goude medaille individueel op de Olympische Spelen behaalde en 2 x goude medaille met het Duitse team.
Rubinstein l werd oa Reservekampioen jonge paarden 6-jaar & ouder.
Rubinstein l werd met meer dan 40 GP dressuur overwinningen op zijn naam en in 1996 werd Rubinstein geselecteerd voor de Olympische Spelen in Atlanta
Velen van zijn nakomelingen lopen zéér goed in de dressuur en lopen op tot op het allerhoogste GP-dressuurniveau.

Moeder Carella is van Ramino uit een Weltmeister moeder x de volbloed Cardinall XX. Carella bracht naast 3 Staatspremie - en 1 Elite dochter ook de gekeurde hengsten Ronaldo ( Kampioen op de HK Oldenburg in 1997 ) & Rubin Star ( Kampioen verrichtingstest )

Aanwezig uit deze stam zijn / Present from this tribe are:

> Callista, 1999, Staatpremie ( Rubinstein I x Carella )
> E Chick Turfhorst, 2009, PROK, Voorl Keur ( Florencio x Callista )
> Percy Turfhorst 2020 ( Vinvino x E. Chicka T. )
> Poldark Turfhorst 2020 ( Jameson RS2 x Callista )
> Raphaelle Turfhorst 2021 ( Vinzino x E Chicka T. )