Sergeant PS, GGK Mecklenburg 2022

Sergeant PS, GGK Mecklenburg 2022

Deze genetische zeer interessante hengst werd in 2022 goedgekeurd in het Duitse Mecklenburg. De moeder van Sergeant PS is de Governor dochter en ZZ geklasseerde Gallery 4 welke in 2020 werd verkocht voor 165.000,00 euro via de PSI auction. Vader Governor, de Totilas zoon uit de merrie Orleans ( de volle zus van het Grand Prix paard Jerich Parcival. ) is hierbij aangepaard met de Londonderry dochter Larisa welke weer komt uit de zeer bekende merrie Sunny Girl ( Sandro Hit x Fantastica, de volle zus van Blue Horse Don Schufro )
Uit deze lijn komen oa ook de ggk hengsten Classico ( Grand Prix ) en Sunny Boy ( Elite - ZZ zwaar ) en het Grand Prix paard Café au Lait.

Vader van Sergeant is SIR DONNERHALL I, dé nummer 4 van de WBFSH-ranking van ’s werelds beste dressuurverervers. Sir Donnerhall I behoort tot de allerbeste dressuurverervers van de wereld en schaart zich in de WBFSH-ranking slechts drie plaatsen onder zijn aanvoerende vader Sandro Hit. Talrijke nakomelingen verzamelde successen in de Grand Prix-arena, beginnend met de Olympisch deelnemer Samhitas/Kelly Layne, de EK-deelnemer Santiago Song/Thibault Vandenberghe en Sangraal/Stella Hagelstam als ook de tot in de wereldbeker-küren succesvolle Sheeran/Jacob Noerby Sørensen, Cavalia/Jessica Howington, La Gesse Hot Chocolat vd Kwaplas/Isabelle Pinto, Sai Baba Plus/Boaventure Freire, Semper Fidelis/Heather Blitz, Sir Schiwago, Sir Caramello OLD, Sir Deauville, Syriana en Sir Fashion. Sir Hohenstein won onder Bianca Nowag teamgoud en individueel Kür-zilver tijdens de Europese kampioenschappen U25 in Italië.

Telkens weer breekt Sir Donnerhall I met zijn vererving eenmalige records. Zo wonnen , naast Special Diva OLD en Smirnoff, de van hem afstammende volle broers en zussen Cindy OLD, Sir Heinrich, Candy OLD, Caty OLD en Casey OLD de gouden medaille op het Bundeschampionat. Candy OLD en Casey OLD waren daarnaast Oldenburger kampioensmerries en voeren daarmee de lijst aan van meer dan 380 geprimeerde Sir Donnerhall I-dochters aan. Candy OLD won daarnaast de bronzen medaille op het WK-jonge dressuurpaarden. Sa Coeur veroverde tweemaal de titel tijdens het WK-jonge dressuurpaarden, was met 2,31 miljoen Euro de absolute P.S.I.-veilingtopper en is inmiddels zeer succesvol in de internationale Grand Prix. Hij is slechts één van een hele reeks aan veilingtoppers. Meer dan 100 gekeurde zonen, waaronder vele kampioenen en premiehengsten als ook de bronzen WK-medaille winnaar Sir Olli staan voor hem te boek. Vele dochters van Sir Donnerhall I werden hengstenmoeder, te zien aan de kampioenshengsten Dynamic Dream, Feinrich en Fynch Hatton OLD. Sir Donnerhall: in de voetsporen van zijn baanbrekende vader Sandro Hit!

Pedegree:
https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2271602/sergeant-ps